Status

E-Mail

Wachtwoord

Automatisch inloggen
Wachtwoord vergeten
Hoofdcategorie selecteren
... Inzendingen
Subcategorie selecteren
Kleur
Merk
Tips Geavanceerd zoeken
 

Referentie

Er zijn te veel resultaten gevonden.
Gebruik een specifiekere zoekopdracht.

Help

 
Mijn winkelwagen
0 Producten | 0,00 €

Help


Deze site/webshop is onderdeel van Kossie's Design en bevat alle producten zonder bedrukking dan wel borduring.

Borduren/bedrukken

Uiteraard kunnen we voor deze artikelen de bedrukking/borduring verzorgen. Indien dit gewenst is dat graag aangeven bij “Opmerkingen” aan het einde van de bestelling. LET OP: het totaalbedrag van de order NIET overmaken, hier zullen dan nog de kosten van het bedrukken dan wel borduren bij komen. Wij zullen binnen 24 uur een mail sturen naar aanleiding van uw verzoek en de mogelijkheden en prijzen doorgeven.

Prijzen

Deze site is bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven, daarom zijn alle genoemde prijzen inclusief BTW . Uiteraard volgt bij de verwerking van de bestelling een orderbevestiging met daarop apart het BTW bedrag en het totaalbedrag. Bedrijven krijgen een factuur met BTW specificatie. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, zie hiervoor "Verzendkosten"

Verzendkosten

De verzendkosten binnen NL zijn € 6,75 inclusief btw. Een zending naar België kost € 12,50 inclusief btw. Bestellingen vanaf € 750,00 exclusief btw zijn Franco. Wij verzenden uw bestelling per koeriersdienst. De bestelling is hiermee traceerbaar en verzekerd.

LET OP voor particuliere adressen: Mocht op het opgegeven adres niemand aanwezig zijn als de koerier langs komt zal hij/zij proberen het pakketje af te geven bij buren (wij geven aan dat dat mag, graag even doorgeven als je dat NIET wilt). Als dat ook niet lukt wordt een kaartje achtergelaten zodat gebeld kan worden en een afspraak gemaakt kan worden voor aflevering.

Het kan dus ook handig zijn bv een werkadres door te geven waar altijd iemand aanwezig is om het pakketje aan te nemen. Ook kan de chauffeur een half uurtje van te voren even bellen, dus als er een adres is waar iemand zo kan zijn is dat ook prima.

Levertijd

Wij verzamelen alle bestellingen gedurende ca 1 week waarna we alles zelf laten overkomen uit het centrale magazijn. Houdt dus rekening met een levertijd van ca 3-7 werkdagen. Heeft u haast? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden/onmogelijkheden van een tijdige levering.

Retouren

Voor ongeborduurde/bedrukte artikelen geldt: Om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden hebben we een strak beleid ten aanzien van retouren. Monster bestellingen en door u foutief bestelde goederen kunnen NIET kosteloos geretourneerd worden. Voor grotere bestellingen raden we dan ook aan eerst pasmodellen te bestellen om teleurstellingen te voorkomen. Ook kunnen we voor de meeste producten maattabellen verstrekken indien gewenst. Wij raden U van harte aan hier gebruik van te maken.

Retouren uitsluitend na toestemming (mail met info@kossiesdesign.nl). Wij berekenen 25% behandelingskosten van de goederen waarde met een minimum van € 25,00 wegens de werkzaamheden in het Centraal Magazijn + de retour vrachtkosten. Mochten er klachten zijn over de geleverde goederen kan via hetzelfde mailadres of telefonisch contact met ons worden opgenomen. 
Wij nemen klachten zeer serieus en zullen in overleg tot een passende oplossing komen.